PREDSEDNIK U MINHENU SA NAJVEĆIM SVETSKIM LIDERIMA Srbija čvrsto opredeljena za nastavak i ubrzanje svog evropskog puta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 17:48

PREDSEDNIK U MINHENU SA NAJVEĆIM SVETSKIM LIDERIMA "Srbija čvrsto opredeljena za nastavak i ubrzanje svog evropskog puta" (FOTO)

Važni sastanci za našu zemlju

U Minhenu danas počinje 60. Minhenska bezbednosna konferencija, vodeći svetski forum za debatu o međunarodnoj bezbednosnoj politici, a među učesnicima je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik se uoči konferencije sastao sa brojnim svetskim liderima, te tom prilikom razgovarao o važnim temama za Srbiju.

Tokom posete Minhenu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednicom EBRD Odil Fransoa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Reno Baso.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Vučić se sastao sa ministrom spoljnih poslova Ujedinjenog Kraljevstva Dejvidom Kameronom.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa evropskim komesarom za budžetska pitanja Johanesom Hanom.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Vučić se sastao sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen tokom posete Minhenu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

"Sa predsednicom @europeancommission @ursulavonderleyen sam nakratko razgovarao o važnim regionalnim i svetskim temama po pitanju bezbednosti i spoljne politike. Još jednom sam ponovio čvrstu opredeljenost Srbije za nastavak i ubrzanje svog evropskog puta", napisao je Vučić na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsedavajućom u Veću ministara Bosne i Hercegovine Borjanom Krišto.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.