PREDSEDNIK TRAMP OHRABRUJE: Čas pravde za američkog radnika je stigao

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2017, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSEDNIK TRAMP OHRABRUJE: Čas pravde za američkog radnika je stigao

Tramp je upoznao poslanike o izvršnim nalozima koji su izdati tokom prve nedelje u kancelariji

Predsednik Donald Tramp obratio se republikanskim članovima Kongresa SAD na svom radnom povlačenju u Filadelfiji, u Pensilvaniji.

Dvodnevno povlačenje ciljeva stare administracije ima skiciran i ambiciozan zakonodavni program za prvih 200 dana Trump administracije.

U sredu će raspravljati o ukidanju Obamacare programa, izmeni poreskih taksi, ali i o sredstvima koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se tiču prioriteta odbrane i zaštite graničnih prelaza između ostalog.

- Sada je zora nove ere američke nezavisnosti, izmene ideje da su ljudi zaduženi za svoju sudbinu - rekao je Tramp ohrabrujući zakonodavce.

- "Dosta" sve govori, nema akcije '. Moramo da isporučimo. Ovo je naša šansa da se postigne velike i trajane promene za našeg voljenog naroda - rekao je on.

Tramp je upoznao poslanike o izvršnim nalozima koji su izdati tokom prve nedelje u kancelariji, od otkazivanja TPP za kontroverznim uputstvima za izgradnju objekata u Kejnstounu i cevovoda u Dakoti i početka izgradnje graničnog zida sa Meksikom.

- Čas pravde za američkog radnika je stigao - rekao je predsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.