Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2023, 10:19

PREDSEDNIK SUMIRAO NEDELJU IZA NAS: "Naš posao je oduvek bio i ostaće borba za Srbiju" (VIDEO)

Predsednik Srbije se oglasio na svom instagram nalogu sumirajući tešku nedelju koja je iza nas

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sumirao nedelju na izmaku.

U objavi na Instagram profilu "buducnostsrbijeav", predsednik Vučić je podsetio na aktivnosti koje je imao u ovih sedam dana.

- Znamo šta smo uradili u prethodnom periodu, kao i koliko nas teško vreme tek očekuje. Naš posao je uvek bio i ostaće borba za Srbiju i za sve ono što smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obećali. Ostalo je da uradimo još mnogo toga za naš narod i našu zemlju. Za budućnost Srbije je najvažnije da menjamo sebe, da radimo mnogo više nego ranije i pokažemo ljudima da smo čuli njihov glas - naveo je Vučić.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Težak period je pred nama, ali ćemo nastaviti naš evropski put, nastaviti da razgovaramo i pravimo teške ustupke, ali da uvek čuvamo i razvijamo našu državu. Da Srbija ide napred, bez stajanja - napisao je predsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Naš posao je uvek bio i ostaće borba za Srbiju! Predsednik Vučić sumirao nedelju za nama (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 18.Dec.2023

U objavi na Instagram profilu "buducnostsrbijeav", predsednik Vučić je podsetio na aktivnosti koje je imao u ovih sedam dana

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.