PREDSEDNIK ŠTITI ZEMLJU Pol Rajan podržava Trampovu naredbu, ali žali zbog neprijatnosti

Izvor: Blic, 31.Jan.2017, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PREDSEDNIK ŠTITI ZEMLJU" Pol Rajan podržava Trampovu naredbu, ali žali zbog neprijatnosti

Portparol američkog Predstavničkog doma Pol Rajan stao je u odbranu predsednika Donalda Trampa i njegove naredbe o zabrani ulaska imigrantima i izbeglicama, ali je izrazio nezadovoljstvo implementacijom i konfuzijom koja je nastala.

- Predsednik ima odgovornost da zaštiti ovu zemlju. Za žaljenje je to što je iz svega ovog nastao haos - rekao je Rajan.

Portparol je dodao i da "niko nije želio da osobe koje imaju zelenu kartu ili specijalne imigracione vize, kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su prevodioci, budu zahvaćene ovim procesom".

Ovaj republikanac iz Viskonsina rekao je da je razgovarao sa sekretarom za unutrašnju bezbednost Džonom Kelijem i da je ubeđen da će ubuduće Srna

sve funkcionisati kako je planirano.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.