PREDSEDNIK SRBIJE IZJAVIO SAUČEŠĆE BAJDENU: Svi ostajemo nemi pred bezumljem takvog zločina

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 11:55

PREDSEDNIK SRBIJE IZJAVIO SAUČEŠĆE BAJDENU: "Svi ostajemo nemi pred bezumljem takvog zločina"

Najmanje 19 učenika i dve odrasle osobe ubijeni su kada je 18 -godišnjak pucao u osnovnoj školi Rob u Juvaldeu u Teksasu, saopštile su ranije lokalne vlasti te američke savezne države.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas saučešće američkom predsedniku Džozefu Bajdenu, kao i porodicama i prijateljima ubijenih u pucnjavi u osnovnoj školi u Teksasu.

- Kada se u trenutku prekinu životi i snovi dece i mladih ljudi, svi ostajemo nemi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred bezumljem takvog zločina. Upućujem saučešće predsedniku Bajdenu, porodicama i prijateljima poginulih, a ranjenima najbolje želje za brz oporavak - naveo je Vučić na Tviteru.

When the lives and dreams of children and young people are shattered in an instant, we stand speechless in the face of such inhumane crime. My deepest condolences to @potus and the victims' families and friends, and my best wishes for a fast recovery to those injured.

— Александар Вучић (@predsednikrs) May 25, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić uputio saučešće Bajdenu povodom pucnjave u Teksasu

Izvor: RTS, 25.Maj.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće američkom predsedniku Džozefu Bajdenu, kao i porodicama i prijateljima ubijenih u pucnjavi u osnovnoj školi u Teksasu. . "Kada se u trenutku prekinu životi i snovi dece i mladih ljudi, svi ostajemo nemi pred bezumljem...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.