PREDSEDNIK SLOVENIJE OPERISAN U AUSTRIJI

Izvor: Kurir, 31.Mar.2011, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSEDNIK SLOVENIJE OPERISAN U AUSTRIJI

LJUBLJANA - Predsednik Slovenije Danilo Tirk operisan je u utorak na klinici u Insbruku i, posle uspešno izvedenog operativnog zahvata, predviđa se da će već sledeće nedelje moći normalno da obavlja svoje dužnosti.

Predsedniku Slovenije je u redovnom zdravstvenom pregledu ustanovljeno maligno tkivo na prostati i kako je bilo u ranoj fazi, uspešno je operativno ostranjeno, prenela je agencija Morel.

Na osnovu konsultacija sa slovenačkim lekarima i prema njihovom savetu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Tirk je hitno operisan, pri čemu je, takođe, poštovao njihov savet da se operacija izvede u Insbruku, s obzirom na veliko iskustvo tamošnjih hirurga sa ovom vrstom tumora.

Predsednik Slovenije je troškove operacije u celini platio iz sopstvenih sredstava, saopšteno je iz ureda predsednika Tirka.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.