PREDSEDNIK PORUČIO GRAĐANIMA: Mnogo toga ćemo morati da menjamo u narednih mesec dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 22:29

PREDSEDNIK PORUČIO GRAĐANIMA: Mnogo toga ćemo morati da menjamo u narednih mesec dana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima večeras iz Davosa, gde boravi u dvodnevnoj poseti.

- Mnogo toga ćemo morati da menjamo u narednih mesec, mesec ipo dana, ovo je poruka građanima, odnosi se i na novu vladu, institucije, preduzeća - objasnio je Vučić.

Predsednik je komentarisao i mere koje uvode zemlje regiona.

- Videli ste da je Mađarska zbog energenata i zbog bezbednosti uvela vanredno stanje. Ja mislim da mi ne treba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da uvodimo bilo kakvo vanredno stanje, ali moramo da radimo - poručio je Vučić i dodao:

- Hrane imamo dovoljno, probleme rešavamo svakodnevno. Najveći problem će biti sa pšenicom i sa uljem u svetu. Pogledajte šta se dešava. Videli ste situaciju sa šećerom. Mi ćemo ograničiti cenu šećera i na veliko i rešiti to - naglasio je predsednik Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.