PREDSEDNIK O USPESIMA DRŽAVE: U istoriji će ovo ostati zapisano kao najbolje vreme za Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 21:55

PREDSEDNIK O USPESIMA DRŽAVE: U istoriji će ovo ostati zapisano kao najbolje vreme za Srbiju

Predsednik govori o svim aktuelnim temama i uspesima Srbije, kao i o povećanju životnog standarda u državi.

Predsednik Aleksandar Vučić gost je emisije "Četvrtkom u 9" na prvom programu RTS-a.

Govoreći o rezultatima Vučić je rekao da je jedan od najvažnijih drastično povećanje životnog standarda u Srbiji, a zatim je istakao da smo uspeli u mnogim oblastima, od izgradnje puteva, izgradnje bolnica, čak i objekata u energetskom sistemu, ono što je izvesno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imamo najviše devizne rezerve, već su prešle 21 milijardu, naše zlatne rezeve su na istorijskom maksimumu.

- Ovo vreme će biti zapamćeno kao najbolje u istoriji Srbije. Ponosan sam što smo sačuvali mir i stabilnost, nisu ljudi naivni da misle da nam je nešto na KiM dobro ostavljeno, niti bilo šta drugo u regionu. Ostavljeno nam je sve najgore i najlošije. Ono što su svi drugi rezultati, to je drastično povrećanje životnog standarda građana Srbije. Od izgradnje puteva, pruga, do bolnica, kliničkih centara, čak i novih objekata - istakao je predsednik i najavio je završetak bloka 3 u Kostolcu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.