PREDSEDNIČE, KAKO SU DANILO I MILICA? Teško su podneli oboje

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 23:47

PREDSEDNIČE, KAKO SU DANILO I MILICA? "Teško su podneli oboje"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić po prvi put o smrti svoje prve supruge Ksenije Vučić.

Predsednik Srbije boravi u trodnevnoj poseti Kini, u Pekingu je prisustvovao ceremoniji otvaranja 24. Zimskih olimpijskih igara.

Pre manje od nedelju dana, Srbiju je potresla vest da je Ksenija Vučić, prva supruga predsednika Aleksandra Vučića iznenada preminula.

Predsednik Vučić je u svom prvom intervju nakon sahrane Ksenije Vučić upitan od strane novinarke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << TV Pink-a, kako su Danilo i Milica?

- To je tragedija pre svega za decu koja izgube majku a i naravno i za mene i za sve druge, ali i za majku Ksenijinu. Ne postoji gora stvar da vam se desi u životu nego da bez deteta ostanete. Ona nije imala mnogo godina, tek 55., to je užasno teško. Teško su podneli oboje. Danilo je bio posebno vezan za nju i živeo sa njom i očekivao sam takvu reakciju. Milica je teže podnela nego što sam očekivao, jer ona je nekako supermen familije, ona je jača od svih nas, iznenadio sam se koliku ima emociju ispod te njene ljušture, ogromne snage, samopouzdanja i svega drugog. Baš je teško pogodilo ali se drži. A ja ću morati da budem bolji tata nego što sam bio i moraću bar jednim delom da im zamenim i majku, da li ću uspeti, videćemo. Pregrmeće oni to i biće uspešni, pristojni i pošteni ljudi - rekao je predsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.