PREDAVANJE U GREMI MUZEJU Didi Jedina sam Srpkinja koja je uspela u Americi

Izvor: medio.rs, 13.Apr.2017, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDAVANJE U GREMI MUZEJU Didi Jedina sam Srpkinja koja je uspela u Americi

Pevačica Dijana Janković iliti Didi J izgleda da je odlično prihvaćena u Americi.

Osim što širom Amerike promoviše singlove "Say No More" i "Fever", Dijana je sada održala predavanja u Gremi muzeju.

Dijana je prvobitno dala intervju za Gremi i predstavila se kao devojka iz Srbije koja ima diplomu privatnog univerziteta smera komunikacije i dodala kako joj je to veoma pomoglo u karijeri.

Nakon intervjua održala je predavanje studentima muzičke akademije koje je savetovala kako da ostvare svoje snove.

- Ja sam jedini muzičar iz Srbije koji je uspeo ovde. Verujte u sebe i svoje snove. Nikad nemojte da odustanete - rekla je Didi.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Držala predavanje američkim studentima! VIDEO

Izvor: Mondo, 13.Apr.2017

"Jedina Srpkinja koja je uspela u Americi" držala predavanje studentima u Gremi muzeju..Pevačica koja ganja karijeru u Americi Dijana Janković, održala je predavanje američkim studentima muzičke akademije...Ozbiljno!..Dijana je dala intervju za Gremi, predstavila se kao devojka iz Srbije koja ima...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.