PRED NAMA JE VREMENSKO ŠARENILO: Ujutro kiša, pljuskovi sa grmljavinom, jak vetar, a onda sunce, temperatura PRIJATNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 07:24

PRED NAMA JE VREMENSKO ŠARENILO: Ujutro kiša, pljuskovi sa grmljavinom, jak vetar, a onda sunce, temperatura PRIJATNA

Vremenska prognoza za ponedeljak, 8. maj

Vreme u Srbiji promenljivo oblačno, u Vojvodini sa sunčanim intervalima, samo ujutro i pre podne ponegde sa kratkotrajnom kišom. U ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, u Vojvodini povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 9 do 14 stepeni, a najviša od 17 do 23 stepena. U Beogradu promenljivo oblačno, ujutro i delom pre podne sa kratkotrajnom kišom.

Od sredine dana suvo sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 14 stepeni, a najviša oko 19 stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.