PREBROJAVAJU SE MRTVI NA ULICAMA IZRAELA: Najmanje 22 osobe poginule u napadu Hamasa, ali brojka nije konačna

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 12:22

PREBROJAVAJU SE MRTVI NA ULICAMA IZRAELA: Najmanje 22 osobe poginule u napadu Hamasa, ali brojka nije konačna

Na centar i jug zemlje je ispaljeno na hiljade raketa.

Najmanje 22 osobe ubijene su od početka jutrošnjeg masovnog napada palestinske militantne organizacije Hamas na Izrael, saopštila je izraelska služba za hitne slučajeve Magen David Adom, prenosi Tajms of Izrael.

Terorističke ćelije Hamasa iz Gaze infiltrirale su se u brojne zajednice na jugu Izraela, a pored toga, na centar i jug zemlje je ispaljeno na hiljade raketa.

Napad je u toku od oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 6.30 časova po lokalnom vremenu, a očekuje se da će broj mrtvih rasti. Do sada je potvrđeno i skoro 300 ranjenih u ovom napadu.

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je danas, nakon raketnih napada Hamasa i upada njegovih pripadnika na izraelsku teritoriju, da je Izrael u ratu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.