PREBIJANJE MODELSICE: Nasilje nad Sindi ispituje tužilac

Izvor: Kurir, 21.Jun.2014, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREBIJANJE MODELSICE: Nasilje nad Sindi ispituje tužilac

Ako se dokaže da je pevačicin bivši muž prekršio zakon, protiv njega će biti pokrenut krivični postupak

Agonija se nastavlja.

Posle pisanja Kurira i objavljenih fotografija prebijene Ivane Stamenković Sindi, reagovalo je Treće opštinsko javno tužilaštvo u Beogradu, koje je pokrenulo postupak. Pevačica je optužila bivšeg muža Nikolu Pavlovića da ju je fizički zlostavljao tokom braka, pa čak i kada je bila trudna.

Svedoci daju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izjave

Kako Kurir saznaje u Palati pravde, tužilaštvo će u narednom periodu prikupiti sve neophodne podatke o slučaju, što znači da će izjavu tužiocu dati Sindi, njen bivši muž, ali i svedoci.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sindi: Nikoli ne želim zlo, niti ću da mu se svetim

Izvor: Story, 22.Jun.2014, 11:32

Agonija se nastavlja. Bivši muž Ivane Stamenković Sindi pred sudom, a ako se dokaže da je prekršio zakon, protiv njega će biti podnet krivični postupak...Ivana Stamenković Sindi, Foto: Facebook, Vladimir Šporčić

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.