PRE TRI NEDELJE DOBILA JE BLIZANCE Bivša Modelsica objavila dirljivi snimak

Izvor: Blic, 26.Dec.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRE TRI NEDELJE DOBILA JE BLIZANCE Bivša "Modelsica" objavila dirljivi snimak

Ivana Berendika početkom meseca dobila je blizance sa suprugom milijarderom Tomasom Jermolukom.

Da nekadašnja modelsica, a danas dizajnerka nakita, uživa u prvim nedeljama majčinstva pokazala je na društvenim mrežama, objavivši snimak svog sinčića.

- Zdravo. Danas punimo tri nedelje - napisala je Ivana uz snimak dečaka kojem je dala ime Kai Nikola.

Ona je rodila i devojčicu koja nosi ime Zoe Mej. Inače, Ivana je zatrudnela posle 11 godina braka sa 20 godina starijim američkim biznismenom, sa kojim živi u skupocenoj vili u Majamiju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) NAJBOGATIJA SRPKINJA JE PRE 3 NEDELJE DOBILA BLIZANCE: Modelsica podelila dirljiv snimak

Izvor: Kurir, 26.Dec.2016

...Bivša modelsica uživa u prvim nedeljama majčinstva što je podelila sa svojim brojnim pratiocima na društvenoj mreži Instagram Ona je objavila snimak svog sina a u opisu je napisala dirljivu poruku.."Zdravo Danas punimo tri nedelje", napisala je Ivana uz snimak dečaka kojem je dala ime Kai Nikola..Autor:...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.