PRE HAPŠENJA BIO JE NA VEZI SA VRAČAROM: Tocilo pomoću VLAŠKE MAGIJE švercovao heroin, debelo PLAĆAO BABU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRE HAPŠENJA BIO JE NA VEZI SA VRAČAROM: Tocilo pomoću VLAŠKE MAGIJE švercovao heroin, debelo PLAĆAO BABU!

Tocilo, koji je nedavno pao sa 77 kilograma heroina, pre hapšenja je bio na vezi sa jednom vračarom iz istočne Srbije, koja mu je davala savete o poslu.

Mladen Novaković (37), zvani Tocilo je verovao da će mu vračara pomoći da rasproda narkotike i čekao je da mu ona pomoću svojih magijskih moći i vizija saopšti kad je najbolji trenutak da proda robu.

- Pre hapšenja policija je prisluškivala Novakovića. Tada se došlo do bizarnog otkrića. On je svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << održavao kontakt sa jednom babom koja se bavi vlaškom magijom. Od nje je, između ostalog, tražio savete za posao. Rekao joj je da ima robu i da treba da je proda, a ona mu je govorila da ništa ne brine jer će mu reći kad je najpovoljniji trenutak za to - ispričao je izvor nedeljnika Ekspres i dodao da je Tocilo usluge vračare plaćao stotinama evra.

Narko-dilera je s babom iz istočne Srbije spojio Velibor Cvetkov (59) iz Niša, koji je uhapšen zajedno sa njim.

- Cvetkov je rekao Tocilu da on već godinama ide kod te vračare i sluša njene savete. Ubedio ga je da ona nikada nije omanula - dodao je izvor i otkrio da je Tocilo navodno imao zaštitnika u policiji, koji mu je nagovestio da je pod nadzorom.

- Njemu je dojavljeno da su u blizini njegove kuće u Ameriću kod Mladenovca postavljene kamere za tajni video-nadzor. Malo pre hapšenja on je pronašao kameru na drvetu i navodno se pomokrio na nju i pokazao srednji prst - otkrio je izvor.

Podsetimo, policija je 14. novembra u velikoj akciji uhapsila Mladena Novakovića, Velibora Cvetkova i Sašu Nikolića (37).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.