Izvor: Blic, 02.Jun.2017, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PRE BIH UBIO SEBE, NEGO ŽIVOTINJU" Strastveni lovac bacio pušku zbog jedne NEOČEKIVANE LJUBAVI (VIDEO)

Aladino Montes živi u španskim brdima i do pre deset godina redovno je išao u lov. Međutim, sve se promenilo kada je na livadi naišao na krdo krava i među njima ugledao jedno lane.

- Sažalio sam se na napušteno lane i poveo ga kući. Podsetilo me je na Bambija iz crtanog filma, pa sam mu dao to ime. Uvek sam voleo životinje, ali me je otac vodio u lov. Ubijali smo životinje kojima smo se hranili. Od kada imam Bambi, ne mogu da ubijam životinje. Radije bih sebe ubio. I >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << druge srne su videle da je sa mnom, pa su se i one oslobodile i veruju mi.

Montes kaže da je spasao i lisicu, koja mu pokazuje naklonost i jede mu iz ruke, baš kao i Bambi, koja je izrasla u lepu srnu. Ona svakodnevno dolazi kod njega i spava pod njegovim prozorom.

- One su moje i imaju posebno mesto u mom srcu. Uopšte ne znam kako sam ranije mogao da pucam u njih. Danas su one moj život. Nisam verovao da mogu da budem toliko srećan - kaže Montes kroz suze.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.