PRAVO VARLJIVO LETO: Danas sunce i 25 stepeni, od subote opet liju kiše!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Sep.2014, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVO VARLJIVO LETO: Danas sunce i 25 stepeni, od subote opet liju kiše!

U Srbiji će tokom dana pretežno sunčano i toplije vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 21 do 25 stepeni, a prema izgledima vremena za sedam dana, do 25. septembra, u petak biti pretežno sunčano i toplije vreme, a u košavskom području očekuje se umeren i jak jugoistočni vetar, dok će od subote do utorka biti promenljivo oblačno, a na severu očekuju se mestimicno kiša, pljuskovi i grmljavina

U Srbiji će tokom dana pretežno sunčano i toplije vreme sa najvišom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dnevnom temperaturom od 21 do 25 stepeni. Jutro će biti sveže, mestimično sa maglom.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab i umeren, istočni i jugoistočni, u južnom Banatu povremeno jak, a jutarnja temperatura vazduha iznosiće od devet do 14 stepeni.

I u Beogradu će danas biti jutro sveže, a tokom dana pretežno sunčano i toplije vreme sa slabim i umerenim, istočnim i jugoistočnim vetrom. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko 14, a najviša dnevna oko 24 stepena.

Foto: Tanjug

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 25. septembra, u petak biti pretežno sunčano i toplije vreme, a u košavskom području očekuje se umeren i jak jugoistočni vetar.

Od subote do utorka biće promenljivo oblačno, a na severu očekuju se mestimicno kiša, pljuskovi i grmljavina. Zatim će do kraja perioda biti pretežno sunčano vreme.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PRAVO-VARLJIVO-LETO-Danas-sunce-i-25-stepeni-od-subote-opet-liju-kise

Izvor: medio.rs, 18.Sep.2014

U Srbiji će tokom dana pretežno sunčano i toplije vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 21 do 25 stepeni, a prema izgledima vremena za sedam dana, do 25. septembra, u petak biti pretežno sunčano i toplije vreme, a u košavskom području očekuje se umeren i jak jugoistočni vetar, dok će od...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.