Upucao se u testise i okrivio nindže

Izvor: Vesti-online.com, 20.Mar.2013, 06:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upucao se u testise i okrivio nindže

Mladić (17) iz Čikaga je završio u bolnici s prilično nezgodnom povredom pošto se slučajno upucao u testise!

Nindže su ga "upucale"

Međutim prilikom policijskog ispitivanja mladić je ispričao pomalo bizarnu verziju događaja, prema kojoj tvrdi da su ga zapravo upucali ni više ni manje nego nindže koje su iskočile iz crnog kombija dok je šetao ulicom.

 

Policija je istražila opisano mesto događaja i nije našla nikakve tragove zločina, što zapravo nikoga ne bi trebalo ni da čudi ako su u pitanju nindže, prenosi NBC news. Ipak, bolničko osoblje je potvrdilo da je povreda nastala nestručnim rukovanjem oružja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pucao sebi u testise a onda okrivio nindže!

Izvor: Svet, 20.Mar.2013

Mladić (17) iz Čikaga je završio u bolnici s prilično nezgodnom povredom pošto se slučajno upucao u testise! Međutim prilikom policijskog ispitivanja mladić je ispričao pomalo bizarnu verziju događaja, prema kojoj tvrdi da su ga zapravo upucali ni više ni manje nego nindže koje su iskočile...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.