PRAVIO HAOS PO NOVOSADSKIM ULICAMA: Ukrao jugo, promenio tablice, a onda se zakucao u zid kapije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVIO HAOS PO NOVOSADSKIM ULICAMA: Ukrao jugo, promenio tablice, a onda se zakucao u zid kapije!

Protiv sedamnaestogodišnjaka, novosadska policija podneće krivičnu prijavu zbog sumnje da je učinio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i falsifikovanje isprave

.

DONETE KONAČNE PRESUDE U SLUČAJU ZAKINTOS: Evo koliko godina robije je dobio svaki Srbin

VIŠI SUD DONEO ODLUKU: Evo da li Kristijan Golubović napušta zatvor!

- Sumnja se da je ovaj maloletnik noćas ukrao "jugo" u Kisaču i promenio registarske oznake na automobile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << -  saopštila je novosadska policija.

Operativnim radom, policija je identifikovala osumnjičenog i pronašla auto koji je vraćen vlasniku.

Inače, nezvanično saznajemo da se radi o maloletniku koji je se sinoć automobilom Toyota Corola zakucao u zid beogradske kapije u Petrovaradinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ukrao "jugo" pa mu zamenio tablice, policija ga pronašla pa vlasniku VRATILA AUTOMOBIL

Izvor: Blic, 22.Nov.2018

Protiv sedamnaestogodišnjaka, novosadska policija podneće krivičnu prijavu zbog sumnje da je učinio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i falsifikovanje isprave.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.