PRAVI SRPSKI HEROJ! Ivan Karadžić odlikovan za spasavanje tajlandskih DEČAKA iz pećine Tam Luang (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2020, 15:10

PRAVI SRPSKI HEROJ! Ivan Karadžić odlikovan za spasavanje tajlandskih DEČAKA iz pećine Tam Luang (FOTO)

Kao jedan od najboljih poznavalaca podvodnih pećina, uključio se u iscrpljujuću misiju koja je na sreću uspešno završena

Ronilac srpskog porekla Ivan Karadžić, heroj akcije spasavanja dečaka iz pećine Tam Luang, odlikovan je visokim tajlandskim odlikovanjem.

Karadžić je odlikovan visokim tajlandskim odlikovanjem za učešće u spasavanju 12 dečaka, mladih fudbalera, i njihovog trenera iz potopljene pećine Tam Luang u Tajlandu.

.

Karadžića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je tajlandski kralj odlikovao Viteškim krstom prvog reda.

U objavi na Fejsbuku, Karadžić je rekao da je veoma ponosan na to odlikovanje i još jednom zahvalio svim volonterima, mornaričkim roniocima i spasiocima koji su učestvovali u akciji spasavanja dečaka iz pećine Tam Laung.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.