PRAVE OD SAVE MANOJLOVIĆA ISUSA Milica Vučković: Zabrinjavajuće je da nam se servira šta bilo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 18:31

"PRAVE OD SAVE MANOJLOVIĆA ISUSA" Milica Vučković: Zabrinjavajuće je da nam se servira šta bilo (VIDEO)

Milica Vučković o bizarnim komentarima za Savu Manojlovića

Milica Vučković je gostujući u jednoj emisiji, prokomentarisala bizarne komentare na društvenim mrežama za Savu Manojlovića, naglašavajući da je zabrinjavajuće šta nam se servira.

- Čitam komentare za Savu Manojlovića da je "prosvetitelj", "spasilac", Isus Hrist...to me iskreno plaši! To je idolopoklonstvo! Zabrinjavajuće je da nam se servira šta bilo! - rekla je ona.

PRAVE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OD SAVE MANOJLOVIĆA ISUSA, ZABRINJAVAJUĆE JE DA NAM SE SERVIRA ŠTA BILO!

Milica Vučković - pisac:

"Čitam komentare za Savu Manojlovića da je "prosvetitelj", "spasilac", Isus Hrist...to me iskreno plaši! TO JE IDOLOPOKLONSTVO! Zabrinjavajuće je da nam se servira šta bilo!" pic.twitter.com/5h3L4YjcPU

— Detektor laži (@LaziDetektor) January 21, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.