PRAVDA JE ZADOVOLJENA: Uhapšen vozač koji se sumnjiči da je usmrtio malog Stefana na Karaburmi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 18:30

PRAVDA JE ZADOVOLJENA: Uhapšen vozač koji se sumnjiči da je usmrtio malog Stefana na Karaburmi (FOTO)

Nedugo posle usvajanja žalbe Tužilaštva, nesavesni vozač Lazar G. (38), koji je na Karaburmi pregazio dvojicu dečaka i potom pobegao s mesta nesreće, našao se iza rešetaka

Kako se saznaje, policija ga je uhapsila neposredno posle usvajanje žalbe Tužilaštva koje se nije pomirilo sa činjenicom da je Prvi osnovni sud u Beogradu, nesavsenog vozača posle svega učinjenog pustio da se brani sa slobode.

Takva sramna odluka izazvala je i proteste stanovnika ulice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marijane Gregoran, gde je desila saobraćajna nesreća s tragičnim ishodom.

Zaslugom građana Srbije, posebno Karaburme, upravo uhapšen Lazar Galić. 👏👏👏 pic.twitter.com/ORCG4VAQd8

— Ceca (@Ceca2103) July 23, 2021

Podsetimo da je nesavesni vozač Lazar G.(38) pre nekoliko dana na pešačkom prelazu na Karaburmi "pokosio" svojim sitroenom dvoje maloletne dece i njihovog oca, nanevši im teške povrede, a potom pobegao sa mesta nesreće.

Nešto kasnije stariji dečak je preminuo od zadobijenih povreda, što je uzrokovalo proteste i najavu tužilaštva da će na odluku o puštanju na slobodu uložiti žalbu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novine: "Incko u BiH zabranio negiranje genocida"; "Narod pobedio - uhapšen ubica malog Stefana"

Izvor: B92, 23.Jul.2021

Sutrađnje novine pišu o odluci Incka o zabrani negiranja genocida, o trećoj dozi vakcine, o pobedi građana i hapšenju vozača koji je usmrtio dečaka u Beogradu..."Politika" piše o odluci Incka da u BiH zabrani negiranje genocida, kao i o trećoj dozi vakcine..."Večernje novosti" takođe pišu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.