PRAVDA ĆE DOĆI KAD-TAD Brnabić: Prištini ne odgovara otkrivanje istine o ubistvu Ivanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

"PRAVDA ĆE DOĆI KAD-TAD" Brnabić: Prištini ne odgovara otkrivanje istine o ubistvu Ivanovića

Premijerka Srbije je rekla da, nažalost, istraga mora da se vodi u Prištini i podsetila da je Beograd tražio da učestvuje u njoj, što nije dozvoljeno

Prištini ne odgovara da se sazna istina o ubistvu Olivera Ivanovića jer bi u suprotnom oni već otkrili i nalogodavce i ubice, izjavila je premijerka Ana Brnabić. Na pitanje da li je danas, 1.000 dana od ubistva Ivanovića, poznato nešto o tome šta se zapravo desilo, Brnabićeva je odgovorila da će se do pravde doći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad-tad.

. Apelovala je i na Unmik i Euleks da se ubistvo Ivanovića istraži, da se dođe do istine i da se počinioci kazne.

- Nažalost, iz Prištine imate samo muk o toj temi. Mi tu temu nećemo zaboraviti i nastavićemo da tražimo istinu i da tražimo ko su ubice i zbog čega je ubijen Oliver Ivanović. I ako to traje 10 godina i ako traje 100 godina nećemo zaboraviti. Do pravde će se doći kad-tad - istakla je Brnabićeva.

Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. godine u Kosovskoj Mitrovici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.