PRAVA ZIMSKA IDILA U BEOGRADU: Temperatura pala za 15 stepeni, sneg zabeleo prestonicu! Totalni OBRT! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVA ZIMSKA IDILA U BEOGRADU: Temperatura pala za 15 stepeni, sneg zabeleo prestonicu! Totalni OBRT! (FOTO)

Večeras u Beogradu su se pojavile snežne pahulje.

Iako smo danas imali prave prolećne temperature, večeras su Beograđane iznenadile pahulje. Naime, u pojedinim delovima prestonice kiša koja je počela da pada, prerasla je u susnežicu.

Građani Košutnjaka, ali i Petlovog i Banovog brda su na društvenim mrežama objavili fotografije uz komentare da su "danas šetali u kratkim rukavima, kasnije pokisli, a sada pada sneg - i sve to u jednom danu".

Tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << današnjeg dana u prestonici je izmereno čak 20 stepeni, međutim već tokom večeri kao što je najavljeno došlo je do zahlađenja, a sada pada sneg.

Pahulje su se "preselile" i u centralne delove grada, ali i na periferiju Zemuna i u novobeogradske blokove.

Pada sneg #blok45 pic.twitter.com/fBI7F1xqP1

— milicatalijan (@talijan2) February 26, 2020

U pojedinim delovima grada, uveliko su prekrile automobile i, kako se može videti na snimcima koji su preplavili društvene mreže, nema nameru uskoro da stane.

Sneg u prestonici ne prestaje da pada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.