PRAVA MISTERIJA: Tela turista nađena pored olupine aviona koji se SRUŠIO PRE 43 GODINE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2020, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVA MISTERIJA: Tela turista nađena pored olupine aviona koji se SRUŠIO PRE 43 GODINE (FOTO)

Dvoje mrtvih Kineza pronađeno je na mestu gde je 1973. pao avion na Islandu.

Islandska policija objavila je da su muškarac i žena u ranim dvadesetima pronađeni blizu mesta nesreće u Solheimasanduru.

Portparol policije najavio je da će se uzrok smrti doznati na obdukciji početkom iduće nedelje.

Istakao je kako nisu pronađeni nikakvi dokazi da je reč o zločinu, dodajući da na telima ima znakova smrzavanja.

Američki vojni avion je 1973. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostao bez goriva i srušio se na plaži blizinu Solheimasandura. Niko nije nastradao. Olupina aviona i dalje se nalazi na tom mestu i postala je turistička atrakcija.

Policija je saopštila da je na mesto tragičnog događaja stigla u četvrtak nakon što je pronađeno žensko telo na stazi koja vodi prema olupini. Telo muškarca pronađeno je u blizini dva sata kasnije.

Tourists found dead at 1973 Iceland plane crash site https://t.co/gVXwvUBOjf

— MSN International Edition (@msnintl) January 18, 2020

Automobil za koji se veruje da ga je par unajmio pronađen je na obližnjem parkiralištu.

Čelnik islandske turističke udruge Johanes Tor Skulason rekao je kako njegova organizacija sarađuje s hotelima i frimama koje iznajmljuju automobile na tome da se turisti upozore na loše vremenske uslove.

- Imamo sreće zbog nedavne ekspanzije turizma, no nekad se događaju ovakvi slučajevi s kojima se moramo nositi - izjavio je Skulason.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.