PRAVA JESEN: Narednih dana nas očekuju vetar i kiša!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Nov.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVA JESEN: Narednih dana nas očekuju vetar i kiša!

U Srbiji će sutra preovlađivati oblačno vreme, mestimično sa kišom i najvišom dnevnom temperaturom od 12 do 17 stepeni, saopštio je ranije danas RHMZ

U Srbiji je danas najtoplije u Nišu i Leskovcu, gde je u 13 časova izmereno 18 stepeni, a najhladnije na Crnom Vrhu, gde je temperatura vazduha iznosila dva stepena.

U Kuršumliji je izmereno 17, Kruševcu 16, a u Kragujevcu i Vranju 15 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << (RHMZ). U Valjevu i Beogradu izmereno je 14, a u Banatskom Karlovcu, Sremskoj Mitrovici, Smederevskoj Palanci i Ćupriji 13 stepeni.

U Novom Sadu, Zrenjaninu, na Zlatiboru i u Kraljevu izmereno je 12, a na Paliću, u Kikindi, Loznici, Sjenici i Dimitrovgradu 11 stepeni.

Foto: e-stock.us/Miloš Rafailović

U Somboru, Velikom Gradištu i Požegi izmereno je 10, Negotinu devet, Zaječaru osam, a na Kopaoniku četiri stepena.

U Srbiji će sutra preovlađivati oblačno vreme, mestimično sa kišom i najvišom dnevnom temperaturom od 12 do 17 stepeni, saopštio je ranije danas RHMZ.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od pet do 10 stepeni. Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području jak južni i jugoistočni, a u južnom Banatu povremeno olujne jačine, krajem dana i u toku noći u slabljenju.

U Timočkoj Krajini očekuje se tmurno i hladnije vreme, povremeno sa sipećom kišom, a najviša dnevna temperatura vazduha iznosiće oko devet stepeni.

Foto: AP/Tanjug

I u Beogradu će sutra preovlađivati oblačno vreme, povremeno sa kišom i najvišom dnevnom temperaturom vazduha oko 14 stepeni.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko devet, a vetar će biti umeren i jak, južni i jugoistočni, krajem dana i u toku noći u slabljenju.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 25. novembra, u sredu biti pretežno oblačno vreme, mestimično s kišom, a vetar će biti u skretanju na severozapadni.

U četvrtak će biti oblačno i hladnije vreme, ponegde sa kišom, a na planinama se očekuje slab sneg. Više padavina se očekuje na istoku zemlje.

Od petka biće promenljivo oblačno i u većini mesta suvo vreme. Početkom naredne sedmice počeće da duva jugoistočni vetar koji će krajem perioda biti u pojačanju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.