POZNATOG POLITIČARA I DOKTORA PACIJENTKINJE PRIJAVILE ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE: Imaju između 20 i 25 godina i napade su doživele VEĆ TOKOM PRVOG PREGLEDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 19:48

POZNATOG POLITIČARA I DOKTORA PACIJENTKINJE PRIJAVILE ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE: Imaju između 20 i 25 godina i napade su doživele VEĆ TOKOM PRVOG PREGLEDA

Policija je već izvršila pretres njegove kancelarije.

Ginekolog Silvio Viale (66) iz Torina optužen je za seksualno uznemiravanje četiri pacijentkinje stare između 20 i 25 godina. Napadi su se navodno događali tokom prvog pregleda.

One su prilikom prve redovne posete ginekologu imale neprijatno iskustvo sa doktorom zbog čega su ga prijavile italijanskoj policiji.

Pravosudna policija je već izvršila pretres njegove kancelarije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Advokati devojaka koje su prijavile lekara kažu da imaju "nadu da će se ovaj slučaj rešiti i da će to dati šansu i drugim ženama koje trpe nasilje ili su imala slična iskustva da o tome progovore".

- Otišla sam kod poznatog ginekologa u Torinu, veoma stručnog, koji je čak bio i politički aktivan. Na jednom protestu povodom nasilja nad ženama smo se "pronašle" i rešile da podnesemo tužbu protiv njega jer smo imale slična iskustva - rekla je jedna pacijentkinja.

- Ne znam ništa, ne znam šta da kažem. Žao mi je, ali stvarno ne mogu da razumem - rekao je ginekolog na pitanja o abortusu i piluli za pobačaj sa kojom navodno ima veze.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/A.Đ./M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.