POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE MALIŠANA SA KARABURME: Dečak (9) u komi, mlađi brat (4) operisan - situacija kritična

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2021, 14:52

POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE MALIŠANA SA KARABURME: Dečak (9) u komi, mlađi brat (4) operisan - situacija kritična

Beogradska policija uhapsila je vozača automobila "sitroen c5" crne boje, koji je sinoć oko 21 sat u Ulici Marijane Gregoran kod broja 50, udario dečake.

Dečaci, koje je sinoć u beogradskom naselju Karaburma automobilom udario vozač koji je zatim pobegao, u bolnici su sa dosta ozbiljnim povredama.

- Luka (4), je u Tiršovoj, operacija butne kosti mu je završena i on je dobro, dok je Stefanu (9) naprsla lobanja. Njega ne mogu da ga operišu zbog izliva krvi u mozgu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i u komi je - kaže deda dečaka Slobodan Balić.

Mihajlo, njihov otac ima dva naprsla rebra i on nije hospitalizovan.

Podsetimo, beogradska policija uhapsila je vozača automobila "sitroen c5" crne boje, koji je sinoć oko 21 sat u Ulici Marijane Gregoran kod broja 50, udario dečake.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.