POZNATO U KAKVOM JE STANJU OTAC MONSTRUM  IZ ZAGREBA: Ubica troje dece primljen u bolnicu, policija ga ne ispušta iz vida

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 15:58

POZNATO U KAKVOM JE STANJU OTAC MONSTRUM IZ ZAGREBA: Ubica troje dece primljen u bolnicu, policija ga ne ispušta iz vida

Austrijanac sa stalnom adresom u Hrvatskoj, ubio je svoje troje dece, četvorogodišnjaka i blizance, dečaka i devojčicu (7)

Direktor KBC Sestre milosrdnice, Davor Vagić, rekao je kako je Harald Kopic sinoć primljen u bolnicu i da je sada stabilno i nije životno ugrožen. Pri svesti je i pod stalnim je nadzorom policije.

On je osumnjičen da je ubio svoje troje dece, a zatim pokušao samoubistvo u stanu u Zagrebu.

Ispred KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medijima se obratio direktor KBC Sestre milosrdnice, Davor Vagić.

- Noćas je kolima hitne medicinske pomoći u pratnji policije dovedena muška osoba, 56 godina, sa suženom svesti. Pacijent je obrađen u hitnom bolničkom prijemu pa premešten u jedinicu intenzivne nege gde je urađena daljnja dijagnostika i lečenje. Pacijent je sad stabilno i trenutno nije životno ugrožen. Čovek je pri svesti. Rade se svi mogući nalazi pod sumnjom da je bio pod uticajem psihofarmaka, ali to ne možemo decidirano reći. Policija je s njime i on je celo vreme pod nadzorom policije - rekao je Davor Vagić.

Podsećamo, u noći na subotu Hrvatsku je potresao strašan zločin. Harald Kopic, .

Radio je u uglednim austrijskim lizing kućama, a u Beču je imao konsultantsku firmu. Bio je rastavljen.

Na Fejsbuku je ostavio oproštajno pismo u kojem u kojem je naveo da ga je ostavila devojka jer je njegova bivša žena bila loša prema njoj te da je ostao bez novca.

Spominje i svoje prijatelje i braću iz masonske lože. Majka dece nije bila u Zagrebu u vreme zločina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.