POZNATO U KAKVOM JE STANJU DEČAK KOJI JE PAO SA BEDEMA: Gradonačelnik apeluje na posetioce Kalemegdana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 13:57

POZNATO U KAKVOM JE STANJU DEČAK KOJI JE PAO SA BEDEMA: Gradonačelnik apeluje na posetioce Kalemegdana!

Poznato je stanje dečaka

- Dečak ima povrede grudnog koša, ali je u stabilnom i svesnom stanju, zahvaljujući pre svega Hitnoj pomoći koja je došla u najbržem mogućem roku, kao i stručnosti lekara u Urgentnom centru Srbije - rekao je gradonačelnik.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić saopštio je da je dečak koji je juče pao sa bedema kod spomenika Pobednik na Kalemegdanu povredio grudni koš, ali da je stabilno i svestan.

Dečak star 15 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pao je sa bedema juče oko 19 sati.

- Prema podacima koje sam dobio, dečak ima povrede grudnog koša, ali je u stabilnom i svesnom stanju. Zahvaljujući pre svega Hitnoj pomoći koja je došla u najbržem mogućem roku, kao i stručnosti lekara u Urgentnom centru Srbije, dečaku je ukazana brza i adekvatna pomoć - rekao je gradonačelnik Radojičić.

Gradonačelnik je istakao da nam se sad bliži lepše vreme, da je Kalemegdan najlepši u ovo doba godine i da je pun posetilaca.

Zbog toga je apelovao na sve one koji uživaju u najlepše sređenom gradskom parku da se ponašaju odgovorno, kako se ovakve situacije više ne bi događale.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dečak koji je pao sa bedema Kalemegdana povredio grudni koš, ali je stabilno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2021

Dečak koji je u subotu pao sa kalemegdanskog bedema kod spomenika Pobednik stabilno je i u svesnom stanju, saopštio je gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić..."Prema podacima koje sam dobio, dečak ima povrede grudnog koša, ali je u stabilnom i svesnom stanju. Zahvaljujući pre svega...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.