POZNATO STANJE POVREĐENOG DETETA U MILANOVCU Vozač uleteo u grupu ljudi! Oglasili se predsednik opštine i direktor bolnice

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2023, 23:34

POZNATO STANJE POVREĐENOG DETETA U MILANOVCU Vozač uleteo u grupu ljudi! Oglasili se predsednik opštine i direktor bolnice

Kroz milanovački centar projurio je automobil, povredivši petogodišnje dete.

Oko 19.15 časova auto milanovačkih registarskih oznaka prošao je glavnom ulicom, inače uobičajeno zatvorenom za saobraćaj od 18 sati, i udario dete kod raskrsnice Karađorđeve i Glavne.

Ono je odmah preneto u Hitnu pomoć i, kako GMinfo saznaje, sada nije životno ugroženo. Okupljeni, ali i ostali sugrađani, koji su se našli u okolini, veoma su i dalje uznemireni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Brzom akcijom policije vinovnik ovog incidenta odmah je pronađen i uhapšen. Testiran je na prisustvo alkohola i droge u krvi. Rezultati prvog su negativni, dok se rezultati testa na drogu još čekaju. Povodom ovog slučaja oglasio se i predsednik opštine Gornji Milanovac.

- Pozivam Tužilaštvo i policiju da najstrožije kazne počinioca, a povređenom detetu želim što brži oporavak. Kretati se autom gde je na snazi stroga zabrana kretanja, ravno je pokušaju ubistva, izjavio je Dejan Kovačević, prvi čovek opštine.

Povređeno dete odmah je prebačeno u milanovačku bolnicu, gde je ukazana sva potrebna medicinska pooć.

- Dete je zadobilo lakše telesne povrede, udarac u koleno u ogrebotine. U stabilnom je stanju i nije životno ugroženo, ali je iz preventivnih razloga zadržano u bolnici, na posmatranju kako nalažu pravila u ovakvim situacijama. Urađeni su kompletni lekarski pregledi" , rekao je za dr Predrag Šutić direktor bolnice u Milanovcu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.