POZNATO STANJE POVREĐENIH U UDESU U ČAČKU Automobili potpuno smrskani, pet osoba prebačeno u bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 22:52

POZNATO STANJE POVREĐENIH U UDESU U ČAČKU Automobili potpuno smrskani, pet osoba prebačeno u bolnicu

Daljom istragom biće utvrđen tačan uzrok nezgode.

Iz Opšte bolnice u Čačku su saopštili da je muškarac starosti 60 godina povređen u saobraćajnom udesu u Preljini, primljen u Jedinicu intenzivne nege sa teškim telesnim povredama kičme.

Ostala trojica povređenih sa konstatovanim lakim telesnim povredama pušteni su na kućno lečenje.

Podsećamo, pet osoba je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila tokom večernjih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sati u Preljini kod Čačka kada su se sudarila dva putnička vozila.

- Na lice mesta osim medicinskih i policijski ekipa, stigli su i vatrogasci-spasioci koji su sekli vozila kako bi izvukli povređene u saobraćajnoj nesreći - rekao je za Rinu jedan od očevidaca.

Usled nezgode tokom vršenja uviđaja saobraćaj na ovoj deonici je usmeravan na alternativne pravce, a potom je propuštan naizmenično.

- Na ovoj pravini ljudi ne voze, već lete. Pretiču mimo propisa, čak i šleperi i autobusi. Mi smo mnogo puta apelovali i zbog bezbednosti pešaka, ali sve je uzalud. Ne pazi se. Svake sedmice dešavaju se saobraćajne nezgode - dodali su meštani ovog kraja.

Srbija Danas/Blic/Preneo: P.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.