POZNATO STANJE BORISA DŽONSONA: Oglasio se ministar zdravlja Velike Britanije

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2020, 10:20

POZNATO STANJE BORISA DŽONSONA: Oglasio se ministar zdravlja Velike Britanije

U nedelju uveče Džonson, koji je u martu preboleo korona virus, objavio je da će biti u samoizolaciji zbog kontakta sa osobom za koju se ispostavilo da je kovid pozitivna.

Britanski premijer Boris Džonson oseća se dobro i upravljaće vladom putem Zum aplikacije, izjavio je danas britanski ministar zdravlja Met Henkok.

- On je dobro, apsolutno je razdragan. Ove nedelje će voditi vladu putem Zuma - rekao je Henkok za Skaj njuz.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džonson: Osećam se sjajno, vakcina moguća pre Božića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2020

Britanski premijer Boris Džonson oseća se dobro i upravljaće vladom putem Zum aplikacije, izjavio je danas britanski ministar zdravlja Met Henkok..."On je dobro, apsolutno je razdragan. Ove nedelje će voditi vladu putem Zuma", rekao je Henkok za Skaj njuz...U nedelju uveče Džonson, koji je u martu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Džonson u izolaciji, vodi vladu preko interneta

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Nov.2020

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da se osjeća odlično nakon što je bio u kontaktu sa osobom oboljelom od kovida 19 i da će voditi vladu preko servisa "Zum" dok bude u samoizolaciji u naredne dvije sedmice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Britanski premijer Džonson u karantinu, ali se dobro oseća

Izvor: Danas, 16.Nov.2020

Britanski premijer Boris Džonson koji se nalazi u karantinu nakon kontakta sa osobom zaraženom korona virusom, danas navodi da se oseća "veoma dobro" i da ima antitela zato što je u aprilu imao kovid-19.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.