POZNATO KO SU ŽRTVE MASAKRA U AMERICI: Pomahnitali mladić ubio sestru (13), maćehu i bivšu partnerku! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 23:50

POZNATO KO SU ŽRTVE MASAKRA U AMERICI: Pomahnitali mladić ubio sestru (13), maćehu i bivšu partnerku! (VIDEO)

Talačka kriza još traje
Poznato je ko su žrtve pomahnitalog mladića Andrea Gordona (26) koji je danas u Pensilvaniji upucao tri osobe, a zatim se zabarikadirao u kući sa nekoliko talaca.
Andre se u subotu ujutro prvo odvezao do kuće svoje maćehe na Nju Port Lejnu u Levirtaunu i tamo je upucao maćehu i svoju 13-godišnju sestru. U kući su bile još tri osobe među kojima i dete, ali su uspeli da se sakriju i spasu.
Ubica se zatim odvezao do kuće bivše partnerke sa kojom ima dvoje dece gde je ubio, a jednu osobu koja je bila u kući izbo nožem, rekao je nadležni javni tužitelj američkim medijima.
Nakon ubistava, Gordon je pobegao sa mesta događaja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UŽAS U PENSILVANIJI Ubio maćehu i sestru, pa ženu sa kojom ima dvoje dece

Izvor: Blic, 17.Mar.2024, 15:29

Tri osobe su ubijene u pucnjavi koja se u subotu dogodila u Pensilvaniji, saopštile su danas lokalne vlasti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.