POZNATI SPORTSKI MENADŽER VUKAO OGROMNU AJKULU ZA REP: Hteo da se pravi važan, a samo je navukao gnev zbog jednog razloga (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 14:57

POZNATI SPORTSKI MENADŽER VUKAO OGROMNU AJKULU ZA REP: Hteo da se pravi važan, a samo je navukao gnev zbog jednog razloga (VIDEO)

Aktivisti za prava životinja besni zbog ovog čina.

Organizacija PETA, koja se zalaže za poštovanje prava životinja, oglasila se povodom snimka koji je Tviter postavio sportski agent Dru Rozenhaus, koji zastupa brojne zvezde američkog fudbala (NFL).

Rozenhaus se pridružio svom klijentu Tajriku Hilu, vajd risiveru Majami Dolfinsa, na pecanju na brodu ukotvljenom kod obale ovog grada na Floridi.

Kada se blizu njihovog broda pojavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velika ajkula, koja je delovalo ošamućeno, Rozenhaus je stavio masku za ronjenje, uskočio u okean i doplivao do ajkule.

Tada je uhvatio ajkulu za rep i počeo da je vuče, a mediji prenose da se to uopšte nije dopalo aktivistima PETA koji su Rozenhausu poručili da "glumi mačo tipa".

Went fishing with ⁦@cheetah⁩ today and decided to get up close to this Dusky Shark pic.twitter.com/P1jIWKEuef

— Drew Rosenhaus (@DrewJRosenhaus) June 20, 2023

- To što provodi toliko vremena sa vrhunskim sportistima mora da je uticalo na to da se Dru Rozenhaus oseća da mora u nečemu da se dokaže. Vodene životinje već dovoljno pate zbog ribolovaca koji ih nabijaju na udice i izvlače iz vode i onda im vade utrobu ili ih ostave da se uguše, tako da im nije potreban neko ko glumi mačo tipa i vuče ih za rep zbog nekoliko "lajkova" na Tviteru ' saopšteno je iz PETA.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.