POZNATI PEVAČ SE PREDOZIRAO: PRONAĐEN MRTAV U SVOM STANU! Bio u vezi sa slavnom pevačicom! Policija uhapsila trojicu odgovornih

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATI PEVAČ SE PREDOZIRAO: PRONAĐEN MRTAV U SVOM STANU! Bio u vezi sa slavnom pevačicom! Policija uhapsila trojicu odgovornih

Tri muškarca su uhapšena i optužena za krivična dela u vezi sa drogom u slučaju prekomerne doze koja je dovela do smrti repera Maka Milera prošle godine.

Sudska dokumenta pokazuju da se Stefen Valter sumnjiči da je prodao nedozvoljene tablete sa fentanilom koje je Miler uzeo pre nego što je umro prošlog septembra od slučajnog predoziranja kokainom, alkoholom i fentanilom, snažnim opioidom koji je doprineo epidemiji koja je odnela hiljade života u SAD-u.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Reper je pronađen mrtav u svojoj kući pored Los Anđelesa.

Miler je bivši partner pop zvezde Ariane Grande.

RIP MAC MILLER: A third man has been arrested on drug charges related to the rapper's death.https://t.co/zGWieWxVfp

— KRON4 News (@kron4news) September 27, 2019

Pravim imenom Malkolm Džejms Mek Kormik, rodom iz Pitsburga, pevač je u svojim mnogobrojnim intervjuima govorio o problemima zavisnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.