POZNATI NAPADAČI NA CECINU VILU: Za dvojicom mladića raspisana potraga

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2018, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATI NAPADAČI NA CECINU VILU: Za dvojicom mladića raspisana potraga

Policija traga za Nemanjom A. i Senadom M. zbog nasilničkog ponašanja. Prema nezvaničnim informacijama, oni su naizmenično lupali u ulazna vrata, a zatim su pobegli u pravcu Autokomande PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su dve osobe za koje se sumnja da su u nedelju ujutru u Ulici Ljutice Bogdana vozilom udarila u kuću u kojoj živi Svetlana Ražnatović, saopštio je u sredu MUP. Zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ponašanje za osumnjičenima Nemanjom A. (32) i Senadom M. (30) je raspisana potraga. Pročitajte još - "Kuperima" na Cecinu kuću?!(FOTO) Incident se dogodio oko 6.40 u nedelju kada su dva automobila marke "mini-kuper" i jedno karavan vozilo udarili u dvorišna vrata doma folk pevačice. Prema nezvaničnim informacijama, oni su naizmenično lupali u ulazna vrata, a zatim su pobegli u pravcu Autokomande. Povodom ovog događaja oglasila se i pevačica koja je samo kratko prokomentarisala da očekuje da će napadači biti uhapšeni. Pročitajte još - CECA ZA “NOVOSTI”: Uhapsiti vandale i objaviti im slike - Policija ima snimke. Ovo je namerni vandalski upad u privatni posed - rekla je Ceca, koja je potom za "Novosti" izjavila i da očekuje osim hapšenja, objavljivanje u javnosti njihovih imena i fotografija. - Niko nema prava u ovoj državi da nekome ugrožava mir, bezbednost i oštećuje imovinu. Sramota i užas! Inače, jedan od osumnjičenih Nemanja A., prema nezvaničnim informacijama, bio je povezivan sa pucnjavom na Terazijama kada je ranjen Nikola Vavić.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slučaj "napad na Cecu": Mnogo "jakih" imena i crne hronike

Izvor: B92, 04.Okt.2018, 12:48

Medijski prostor je u poslednjim danima okupirao slučaj koji su pojedini listovi nazvali i "atentatom na Cecu"...Ministarstvo unutrašnjih poslova je u sredu objavilo da su identifikovane osobe koje su se automobilom zaletale u kapiju kuće u beogradskoj Ulici Ljutice Bogdana u kojoj živi porodica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.