POZNATI LOKALNI POLITIČAR UBIO ŽENU NA GROBLJU: Datum i mesto zločina čine čitavu stvar još užasnijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 21:29

POZNATI LOKALNI POLITIČAR UBIO ŽENU NA GROBLJU: Datum i mesto zločina čine čitavu stvar još užasnijom

Bivši muž ubio je ženu u Solentu u Velikoj Britaniji u blizini groba njihovog sina koji je umro dok je bio tinejdžer.

Smrt Britanke En Blekvud (71), koju su opisali kao dobrodušnu ženu, zaprepastila je njenu porodicu i prijatelje, a datum na koji se zločin odigrao nosi jezivu simboliku: bio je to rođendan njihovog pokojnog sina, pišu mediji.

Sada se ispostavilo da je ubica Martin Suter, za koga je nekada bila udata. Razveli su pre prerane smrti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njihovog sina Kristofera, koji je umro sa samo 16 godina, 2003. godine. Nesrećna žena ubijena je 24. jula - istog datuma kada je njihov sin Kristofer rođen 1987. godine.

En je sina Kristofera, koji je bio učenik Gimnazije u Portsmutu, pronašla mrtvog u njihovoj kući u Li na Solentu 2003. godine kada se vratila sa posla. Umro je dve nedelje posle svog 17. rođendana. Ubistvo žene ostavilo je prijatelje i porodicu u suzama.

- Brižna, brižna majka dobrog srca i prijateljica koja je bila veoma popularna u svojoj lokalnoj zajednici, uživala je u penziji uz aktivan način života koji je uključivao tenis, jedrenje, vožnju bicikla i muziku - opisali su bližnji ubijenu ženu.

Suter (66), koji je bio i lokalni političar živeo je nedaleko od svoje bivše supruge u kući vrednoj 800.000 funti sa pogledom na Solent, popularnu oblast među ljubiteljima jedrenja. Bio je razveden od En više od 20 godina, i od tada se ponovo oženio. Kuća koju je delio sa svojom drugom ženom udaljen je 15 minuta hoda od mesta gde je živela njegova bivša sa njihovom 33-godišnjom ćerkom Helen.

Suteru, istaknutom članu Crkve Svete Vere u gradu, određen je pritvor kada se pojavio pred Prekršajnim sudom u Portsmutu. Međutim, branio se ćutanjem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.