POZNATI INFLUENSER POSETIO SVE ZEMLJE NA SVETU: Evo šta mu se dogodilo kada je došao u Srbiju, GLEDAM ĐOKOVIĆA I JA SAM OVDE NAJRUŽNIJI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 08:24

POZNATI INFLUENSER POSETIO SVE ZEMLJE NA SVETU: Evo šta mu se dogodilo kada je došao u Srbiju, "GLEDAM ĐOKOVIĆA I JA SAM OVDE NAJRUŽNIJI" (VIDEO)

Poznatom jutjuberu Srbija se baš svidela.

Jutjuber Dru Binski ima istetoviran broj "197" na levom ramenu, a razlog je sjajan – uspeo je da ostvari svoj cilj i poseti svih 197 država na planeti. Među njima je, naravno, i Srbija.

Simpatični momak, koji je izgleda više u avionu nego na čvrstom tlu, posetio je našu zemlju pre sedam godina i tada je u kraćem snimku podelio utiske iz posete koja je trajala sedam dana.

Imajući u vidu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da Binskom nije strano da iskritikuje zemlju koju poseti, jasno je da mu se Srbija veoma svidela.

Na snimku se može videti da je šetao Kalemegdanom dok drži srpsku zastavu, uživa u prijatnom beogradskom kafiću. Takođe, odgledao je i meč Novaka Đokovića na televizoru, uz komentar: "Gledam Đokovićev meč u Beogradu. Ne može srpskije od ovoga!"

Zatim je otišao i u neminovni noćni provod, uz komentar: "Ja sam najružnija osoba u klubu!"

Jutjuber, koji je poreklom Jevrej, obišao je i beogradsku sinagogu, kao i Novi Sad. Video je zaključio rečenicom: "Tužan sam što napuštam Srbiju!"

Pogledajte snimak:

Izvor: Srbija Danas/BizPortal/Stanko Stamenković/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.