POZNATI BIZNISMEN BRUTALNO PRETUČEN U SVOJOJ VILI: Sužava se krug oko ubica milionera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2023, 18:52

POZNATI BIZNISMEN BRUTALNO PRETUČEN U SVOJOJ VILI: Sužava se krug oko ubica milionera!

Osumnjičeni za napad i ubistvo još uvek nisu uhvaćeni. U noći ubistva nosili su fantomke, prema fotografijama sa nadzorne kamere

Sužava se krug osumnjičenih u slučaju ubistva rumunskog biznismena Adrijana Kreinera. Tužilaštvo sumnja da su milionera pretukli i opljačkali državljani Rumunije u njegovoj vili u Sibinju 6. novembra. Dva dana nakon napada Adrijan je preminuo u bolnici.

. Tužilaštvo je navelo da se istraga nastavlja, ali za sada ni protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednog lica nije pokrenuta krivična istraga.

- Krug osumnjičenih je sužen, a napreduje se u aktivnosti na identifikaciji tri osobe. Radi se na više nivoa na otkrivanju i procesuiranju zločinaca. Krivični tužilac razmatra nekoliko opcija u vezi sa motivom zločina. Suprotno onome što je kružilo u medijima, do sada u predmetu nije određen pretres kuće, niti su vršeni pretresi u cilju hvatanja počinilaca. U ovom trenutku postoji sumnja da su trojica izvršilaca rumunski državljani - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Biznismen je pretučen i opljačkan u sopstvenoj kući. Lopovi su ukrali satove u vrednosti od 200.000 evra, ali nisu uzeli novac koji se nalazio u kući, navode tužioci. U kući su bile i biznismenova devojka i ćerka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.