POZNATA VODITELJKA POGINULA U STRAŠNOJ NESREĆI: Pokušala nešto nesvakidašnje i to joj je došlo glave! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2019, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATA VODITELJKA POGINULA U STRAŠNOJ NESREĆI: Pokušala nešto nesvakidašnje i to joj je došlo glave! (FOTO)

Televizijska voditeljka i "najbrža žena na četiri točka na svijetu", Amerikanka Džesi Kombs (36) poginula je u nesreći u pustinji Alvord u američkoj saveznoj državi Oregon dok je pokušavala da obori vlastiti rekord.

Ona je 2013. postala najbrža žena na četiri točka na svetu postigavši brzinu od 631 km/h vozeći automobil na mlazni pogon North American Eagle (NAE) Supersonic Speed Challenger.

Eagle je vozilo koje je sastavljeno od ostataka mlaznog aviona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << F -104 Lockheed Startfightera.

She was trying to beat her own record when the crash occurred.https://t.co/phFlqBT3Yc

— DRIVETRIBE (@DRIVETRIBE) August 28, 2019

Detalji nesreće nisu poznati. Međutim, prema pisanju američkih medija, 36-godišnja Amerikanka je stradala pokušavajući da obori dosadašnji rekord.

- Njen san bio je da postane najbrža žena na Zemlji. Bila je jedan od retkih sanjara s hrabrošću da snove pretvori u stvarnost i ostavila je ovu zemlju -  se brže od bilo koje druge žene u istoriji - objavila je njena porodica.

Sarađivala je sa brojnim emisijama, a imala je i nekoliko svojih televizijskih emisija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginula najbrža žena na četiri točka

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2019, 07:56

TV voditeljka i "najbrža žena na četiri točka na svetu", Amerikanka Džesi Kombs (36), poginula je u nesreći u pustinji Alvord u američkoj saveznoj državi Oregon dok je pokušavala da obori vlastiti rekord.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.