POZNATA POLITIČARKA SE U POTRESNOJ PORUCI OPROSTILA SA NASTRADALIM ĆERKAMA: Ima i snažnu poruku za mladića koji je svojim kolima udario njenu decu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 13:25

POZNATA POLITIČARKA SE U POTRESNOJ PORUCI OPROSTILA SA NASTRADALIM ĆERKAMA: Ima i snažnu poruku za mladića koji je svojim kolima udario njenu decu

Poznata opštinska odbornica Renata Kelam oprostila se od svojih nesrećno nastradalih ćerki u potresnoj poruci.

Renata Kelam, majka Jelene i Petre, koje su poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Dicma u Hrvatskoj, oglasila se vrlo potresnom porukom.

Neutešna majka je na početku citirala psalm iz Biblije, a onda se potresnim rečima oprostila od ćerki koje su u smrt otišle zajedno.

- Imam ruke koje su vas grlile, dajem vas Majci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gospi, nek vas čvrsto zagrli dok dođe majka vaša, deco moja lepa i dobra. Hvala Isusu što mi vas je dao da vas malo imam, da vas ljubim, da vas grlim... Neka vas čuva dok ne dođe majka vaša, deco moja dobra, deco moja lepa. Duša mi se raspada. Zašto srce ne pukne da vaša majka sa vama bude danas? Mi smo hrišćani, mi opraštamo, tako sam i vas učila, vaša majka, deco moja, oprašta detetu koje je ubilo moju decu - napisala je majka poginulih devojaka.

Jelena i Petra, podsetimo, poginule su u petak u hrvatskoj opštini Dicmo u Splitsko-dalmatinskoj županiji kad su se sudarile sa "mercedesom" kojim je upravljao devetnaestogodišnji mladić. Nadležni su objavili da je da se njihova "škoda" uključivala sa parkinga kad je na njih naleteo "mercedes" koji se kretao glavnim putem.

Mediji navode da alkotest vozača "mercedesa" nije pokazao da u krvi ima alkohol. Čekaju se dodatni nalazi krvi i urina.

Jedna od sestara je prema nezvaničnim informacijama prethodne večeri proslavila rođendan.

Grad Kaštela proglasio je danas Dan žalosti zbog smrti sestara. Dan žalosti obeležen je spuštanjem zastava Hrvatske i Kaštela na pola koplja na zgradi gradske uprave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.