POZNATA INFLUENSERKA PROŠLA KROZ PAKAO: Pozvali su me na žurku, a onda su me DROGIRALI, GRUPNO SILOVALI, PREBILI I ZAROBILI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 16:29

POZNATA INFLUENSERKA PROŠLA KROZ PAKAO: "Pozvali su me na žurku, a onda su me DROGIRALI, GRUPNO SILOVALI, PREBILI I ZAROBILI!" (FOTO)

Zlostavljači su takođe bili infuenseri.

Tinejdžerka influenserka traži pravdu na sudu u Brazilu nakon što su je, kako kaže, drogirali, silovali i istukli kolege influenseri.

Đovana  Pontes tvrdi da ju je grupa pozvala na zabavu, gde su je potom napali, piše Daily Mail.

19-godišnjakinja je 29. januara  na društvenim mrežama, gde je prati skoro 250.000 pratitelja, podelila fotografije na kojima se vide povrede nastale u napadu za koji je optužila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << druge influensere. Za napad je optužila i prijatelja koji je takođe bio pozvan na zabavu organizovanu na jednoj farmi.

Uz fotografiju sebe s licem punim modrica i posekotina, napisala je ‘Justica!!!‘ (‘Pravda‘).

Njena objava je postala viralna i prikupila gotovo 200.000 lajkova.

A post shared by GEOVANA PONTES (@giihpontess_041)

Za lokalni medij Rekord TV rekla je da se nasilje dogodilo na zabavi na farmi u Igarati, u brazilskoj državi Sao Paulo.

Rekla je da je bila drogirana i prisiljena na seks s najmanje trojicom mladića.

Pontes takođe tvrdi da je bila pozvana na zabavu i da je otišla sa prijateljicom koju je takođe napala grupa muškaraca.

Tvrdi da su muškarci zaključali vrata, sprečivši nju i njenu prijateljicu da odu.

- Nije bilo hrane, nije bilo signala, nije bilo ničega. Nisam mogla ni izaći. Niko nije ušao i niko nije izašao iz kuće -  rekla je za Rekord.

A post shared by GEOVANA PONTES (@giihpontess_041)

Rekla je i da ju je jedan od influensera zgrabio za vrat i udario u usta. Za to vreme druga dvojica govorila: "To je to! To si zaslužila!"

- Potom je došlo do seksa bez mog pristanka. Bila sam vrlo ranjiva. Nisam znala šta se događa.

Prema brazilskim novinama O Globo, policija istražuje njene optužbe o silovanju, agresiji i prisilnom zadržavanju.

- Policija je zbog prijave polnog zlostavljanja zatražila je još jedno veštačenje od Pravno medicinskog instituta. Naš tim identifikuje sve umešane u incident. Isto tako, biće saslušane i žrtve koje će doprinere rasvetljavanju činjenica. Istrage se nastavljaju u tajnosti - kazali su iz policije.

U utorak - više od tri nedelje nakon navodnog napada - Pontes se oglasila na društvenim mrežama i pratiteljima rekla u kojoj je fazi istraga.

- Postoje ljudi koji misle da sam ja ta koja deli pravdu - rekla je.

- Radim svoj deo posla, ali pravda se, nažalost, ne događa preko noći. Šta da učinim? Da udarim sudiju ili policajca da brže reše moj slučaj? Nije to tako, sve je proces - dodala je.

A post shared by GEOVANA PONTES (@giihpontess_041)

Izvor: Srbija Danas/Dejli mejl/Jutarnji list/S.N./M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.