POZNAT BROJ POVREĐENIH U EKSPLOZIJI U ČAČKU: Oglasili se iz bolnice, evo u kakvom su stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 22:11

POZNAT BROJ POVREĐENIH U EKSPLOZIJI U ČAČKU: Oglasili se iz bolnice, evo u kakvom su stanju

Jaka eksplozija dogodila se večeras oko 19.50 u krugu fabrike "Sloboda"

Troje radnika zadobilo je lakše povrede u eksploziji u krugu fabrike "Sloboda" u Čačku. Prema rečima doktora Aleksandra Pajovića, direktora Doma zdravlja u Čačku, prevezeni su u čačansku Opštu bolnicu.

Portparolka bolnice u Čačku Biljana Kočović kaže da su tri osobe primljene u bolnicu.

- Za sada su svi sa lakim telesnim povredama. Dvoje povređenih je trenutno na dijagnostici, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali po onome što smo videli, radi se o lakim telesnim povredama i svi će biti zadržani na bolničkom lečenju bez obzira na vrstu povrede - rekla je Kočovićeva.

Četiri ekipe Hitne pomoći su pripravne kod fabrike, ali im vatrogasci još uvek ne dozvoljavaju da uđu u fabrički krug.

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović naredio je evakuaciju građana iz okoline fabrike, a zborno mesto je stadion fudbalskog kluba "Borac".

Podsetimo, jaka eksplozija dogodila se večeras oko 19.50. Osetilo se i nekoliko slabijih detonacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.