POŽAR u banci u Beogradu, NEMA ŠTETE (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 22.Jul.2019, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŽAR u banci u Beogradu, NEMA ŠTETE (FOTO, VIDEO)

U ranim poslepodnevnim časovima izbio je požar u Direktnoj banci u Beogradu. Prvobitno se pojavila informacija da gori trezor banke, što se ispostavilo kao netačno. Požar je brzo ugašen.

Požar su gasila tri vatrogasna vozila. Ispred banke je bilo okupljeno mnogo ljudi, kao i dva policijska automobila, javio je reporter Monda.

Vatra je izbila u podrumu, u pomoćnoj prostoriji. Nakon sat vremena zaposleni su se vratili u zgradu, a širenje požara je sprečeno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"U pomoćnoj podrumskoj prostoriji Direktne banke u Ulici cara Dušana 58 izbio je manji požar koji je odmah lokalizovan i ugašen zahvaljujući intervenciji vatrogasaca. Povređenih nije bilo jer su svi brzo evakuisani, niti je pričinjena bilo kakva materijalna šteta", navela je Direktna banka u saopštenju dostavljenom Mondu.

Izvor: MONDO/G.S.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.