POŽAR U ŠKOLI U BEOGRADU! Vatrogasci izašli na teren

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 12:44

POŽAR U ŠKOLI U BEOGRADU! Vatrogasci izašli na teren

Vatra je brzo ugašena.

U osnovnoj školi "Đorđe Krstić" na Žarkovu izbio je požar.

Kako saznaje portal Srbija Danas, roditeljima đaka ove škole stiglo je saopštenje, u kom se navodi, da je požar izbio za vreme velikog odmora u jednoj kabini ženskog đačkog toaleta, gde se, navodno, čuvaju metle, krpe, rukavice i sredstva za rad.

- Požar je odmah ugašen, ali je zbog plastike bilo dosta dima, naročito na drugom spratu. Prostor je izluftiran, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dima više nema, ali ima mirisa. Nema povređenih, a svako dete koje ima problem da trenutno boravi u prostoru, može ići kući uz obaveštenje roditelju i nastavniku. Bili su vatrogasci od kojih smo dobili dozvolu da nastavio sa radom - piše u saopštenju roditeljima koje je poslala Uprava škole.

Svi đaci starijih razreda otišli su kućama.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.