POŽAR PROGUTAO KOVID BOLNICU: Vatrogasci se bore da ugase vatru, ima poginulih (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 10:27

POŽAR PROGUTAO KOVID BOLNICU: Vatrogasci se bore da ugase vatru, ima poginulih (VIDEO)

Požar je izbio na odeljenju intenzivne nege u bolnici na zapadu Indije

U indijskoj privatnoj bolnici u kojoj se leče pacijenti oboleli od kovida-19 jutros je izbio požar, a u nesreći je pet osoba preminulo, dok je 28 povređeno.

Iz policije navode da su vatrogasci uspeli da spreče širenje požara. Požar je zahvatio jedan sprat zgrade, a ugašen je u roku od 30 minuta.

Indijski mediji prenose da je požar izbio na odeljenju intenzivne nege u bolnici na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zapadu Indije gde se lečilo 33 pacijenata obolelih od kovida-19.

5 Patients Killed In Fire At Covid Hospital In Gujarat's Rajkot https://t.co/tDqV1Hl6mV via @ndtv

— shoaib (@shoaib_sk) November 27, 2020

Neki od pacijenata sa opekotinama prebačeni su u drugu bolnicu u gradu Rajkotu u državi Gudžarat.

Istraga o uzorcima požara trenutno je u toku.

Supreme Court rebukes Gujarat Government over Rajkot fire tragedy #rajkotfire #tv9news #gujaratnews #gujaratinews pic.twitter.com/ltGub4vPpG

— tv9gujarati (@tv9gujarati) November 27, 2020

U avgustu je požar izbio u bolnici u Ahmedabadu u istoj državi, kada je život izgubilo pet pacijenata zaraženih korona virusom.

Loše održavanje instalacija i nedostatak protivpožarne opreme je čest uzročnik smrti u Indiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.