POŽAR DIVLJA U SANKT PETERBURGU: Crni dim prekrio grad, vatrogasac poginuo u akciji spašavanja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 15:22

POŽAR DIVLJA U SANKT PETERBURGU: Crni dim prekrio grad, vatrogasac poginuo u akciji spašavanja (VIDEO)

Još dva vatrogasca su povređena

U Sankt Peterburgu se zapalila fabrika "Nevska manufaktura", jedan vatrogasac poginuo je prilikom gašenja požara, a nekoliko njih je povređeno, saopštila je pres-služba Ministarstva za vanredne situacije Rusije.

Kako je precizirala pres-služba, obrušili su se plafoni i krov, a površina požara se proširila na četiri hiljade kvadratnih metara.

- Prilikom gašenja požara povređena su tri vatrogasca, a jedan od njih, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komandant vatrogasne službe, je poginuo - rekao je izvor.

On je istakao da su još dva vatrogasca zadobila opekotine koje su zahvatile od 40 do 50 odsto površine tela. Oni su hospitalizovani.

Iz zgrade je evakuisano 40 ljudi. Evakuisani su i vatrogasci jer bi objekat mogao da se sruši. Gašenjem plamena koji je zahvatio objekat baviće se helikopter Ka-32.

Saobraćaj u tom delu grada je zatvoren za sve sem za vatrogasna vozila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u Sankt Peterburgu - 40 osoba evakuisano, poginuo vatrogasac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2021

Jedan vatrogasac je poginuo, a 40 osoba je evakuisano iz fabricke zgrade "Nevskaja Manufaktura" u Sankt peterburgu, saopštila je služba za vanredne situacije...Povređena su i dvojica vatrogasaca koji su sa opekotinama koje su prekrile 40 do 50 odsto njihove kože preneti u bolnicu, a povređene su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.