POVREDA GLAVE BILA JE UŽASNA, DOLAZILO JE I DO SRČANOG ZASTOJA Lekari su se tri dana borili za život veterinara, ali mu nije bilo spasa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 20:01

"POVREDA GLAVE BILA JE UŽASNA, DOLAZILO JE I DO SRČANOG ZASTOJA" Lekari su se tri dana borili za život veterinara, ali mu nije bilo spasa!

Veterinar iz Bogatića (44) preminuo je juče u UC KCS od zadobijenih povreda u tuči koja se dogodila u petak.

Kako mediji nezvanično saznaju povrede glave koje je zadobio Boris bile su očigledno presudne, jer od trenutka kada je dopremljen u Urgentni centar, lekari su se borili za njegov život.

- On je očigledno imao takvu povredu glave da je po svemu sudeći to bilo fatalno po njega. Od kada je dopremljen on je sve vreme bio u lošem stanju. Što se abdomena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tiče, koliko je poznato on tu nije imao nekih težih povreda, ali povreda glave je bila užasna. Tokom čitave borbe dolazilo je i do srčanog zastoja, međutim uprkos naporima, nije mu bilo spasa - kaže sagovornik upućen u slučaj.

Kako se saznaje, lekari Urgentnog centra KCS pokušali su da spasu nesrećnog čoveka, ali povrede su bile teške.

Podsetimo, dežurna ekipa hitne službe Doma zdravlja u Bogatiću je zbrinula povređenog koji je reanimiran u transportu do šabačke bolnice, gde je još jednom reanimiran i intubiran i hitno transportovan u Klinički centar u Beogradu.

Podsetimo, trojica uhapšenih su fizički napali mladića (28) koji je bio u društvu teško povređenog kada su njih dvojica napustili lokal i krenuli kući.

- Boris je već bio izašao i čekao pored automobila prijatelja , za kojim su iz lokala krenula i trojica mladića i gurnuli ga, a onda je započela tuča u kojoj se ovaj branio. Nesrećni čovek je prišao sa namerom da pomogne prijatelju i u trenutku je dobio udarac od kojeg se srušio kao pokošen na trotoar. Ležao je na boku bez svesti, a nakon toga ga je jedan od mladića šutirao po telu - naveo je naš izvor.

Mladići koji su nasmrt pretukli Borisa na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvo negirali su krivično delo, ali oni iza sebe imaju debeo dosije.

Uhapšeni u svom dosijeu ima kršenje Zakona o javnom redu i miru, iznudu u pokušaju sa elementima nasilja, kao i zloupotrebu narkotika.

Drugi osumnjičeni, u svom dosijeu takođe ima iznudu u pokušajima, takođe krivično delo sa elementima nasilja. Njima je pritvor određen zbog opasnosti uticaja na svedoke i oštećene, kao i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

Treći uhapšeni, nije osuđivan, a pritvor mu je određen zbog opasnosti uticaja na svedoke i oštećene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.