POVRATNIK

Izvor: Kurir, 28.Okt.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVRATNIK

Miki Đuričić prihvatio primamljivu ponudu da se pojavi u kući Velikog Brata

Iznenađenja u kući Velikog Brata su svakodnevna, ali će u subotu, kako Kurir saznaje iz dobro obaveštenog izvora koji insistira na anonimnosti, gledaoci kraj malih ekrana bukvalno zanemeti, jer će u kuću umarširati bivši ukućanin Miki Đuričić!!! Kako saznajemo, povratak momka iz Kupinova, koji je prethodne godine na prečac osvojio simpatije gledalaca i dobro ih unovčio, treba da doprinese >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << još većem razbuktavanju strasti u kući.

Jedini ukućanin koji je svojevoljno napustio kuću Velikog Brata, posle samo 15 dana provedenih u njoj u prošlom serijalu, vratiće se po treći put u nju. Pčelar i ljubitelj roka zasmejavao je gledaoce svojim britkim opaskama, ali i time što je svakom ukućaninu, na sebi svojstven način, u lice rekao svoje mišljenje o njemu.

Ipak, iako se ranije kleo da nikada više neće ući u kuću Velikog Brata, Miki se na kraju predomislio, a verovatno je za promenu stava bio presudan „finansijski momenat“. Podsećanja radi, kuću je prvi put napustio jer više nije mogao da izdrži to što je bio „zatvoren“. Međutim, opet je ušao u kuću, doduše samo na jedan dan, kako bi ponovo video preostale ukućane i obradovao ih cigaretama. Sebe je u međuvremenu obradovao tezgama po radio-stanicama i učešćem u serijama, a jedna od njegovih reklama, i to „mnogo, dobra“, zaista je urodila plodom.

U ovogodišnjem serijalu Živan Janićijević Burek donekle je pokušao da kopira Mikija, ali je to veoma loše radio i tako isprovocirao i ukućane i publiku, koja ga je velikom većinom izbacila iz kuće.

Novi ukućani baš i nisu oduševili Mikija, koji je nekoliko puta u medijima pogrdno govorio o njima ističući da mu se nimalo ne sviđaju. Naprotiv, čak je primetio da su kandidati birani po čudnim kriterijumima: malo Kosova, malo metroseksualaca, malo juga Srbije. Na njegovu žalost, sada će morati da proguta sve te njihove mane koje je potanko pobrojao i da deli hleb i sobu sa njima. Koliko i kako će on izdržati sve to, ostaje da se vidi, ali Miki je definitivno u prednosti nad ukućanima, bar kad je o iskustvu reč.

Tenzija među ostalim ukućanima je svakako velika, tako da vređanja, suze, ali i poneki poljubac nisu retki. Da li će se neka od ukućanki eventualno zaljubiti u njega ili će on svakog ponaosob javno prostudirati, videćemo uskoro. [ antrfile ]

ISKORISTIO POPULARNOST

Za kratko vreme koje je proveo u kući Miki je osvojio publiku svojim humorom i jednostavnošću, a nakon izlaska postao je voditelj produkcijske kuće „Emoušn“, ali i prvi muškarac sa ovih prostora koji se slikao za Plejboj. Nedavno je viđen na malim ekranima u prvoj epizodi novog serijala „Mile protiv tranzicije“, u kojoj igra samog sebe pored vrsnog Zorana Cvijanovića. Ipak, najzanimljivije je njegovo priznanje da je sve zarađene pare spiskao na kocku. Njegova devojka mu je savetovala da o tome ne priča, ali njemu je i tada jezik bio brži od pameti...

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.